Articole

Functionalitati noi pentru editarea documentelor CMR

septembrie 2, 2017 6:03 pm : CMR Management, Stiri
Functionalitati noi ale softului de management al documentelor de transport CMR Echipa CMR Management a lansat o noua versiune a softului online de completare a documentelor de transport CMR oferind o interfata mult imbunatatita si multe functionalitati noi precum: suportul de a completa/printa documentul CMR in peste 10 limbi download CMR ca si fisier pdf buton de duplifica/copiaza CMR vezi more »

Management flota auto

iulie 25, 2016 10:10 am : Management Flota auto, Stiri
In perioada urmatoare sa pune bazele unei aplicatii Online care sa se adreseze transportatorilor si firmelor cu o flota auto oferind acestora posibilitatea de a avea o evidenta a intregii flote si a documentelor aferente ei cum ar fi a Foilor de parcurs, Certificatelor de atestare a activitatii , Consumurilor de combustibil, documente (buletine,permise,rca,permisa,certidicate,contracte…), notificari de expirare documente, etc… Odata more »

PROBA CONTRACTULUI DE TRANSPORT

februarie 26, 2014 5:31 pm : Formular CMR
PROBA CONTRACTULUI DE TRANSPORT SE FACE PRIN SCRISOAREA DE TRASURA NUMITĂ ȘI CMR Scrisoarea de trasură CMR este întocmită în trei exemplare originale, semnate de expeditor și de transportator, aceste semnături putând să fie imprimate sau înlocuite prin ștampilele expeditorului și transportatorului, dacă legislația țării în care este întocmită scrisoarea de trasură o permite. Primul exemplar se remite expeditorului, al more »

Cine are obligatia de a emite CMR?

februarie 26, 2014 5:23 pm : Formular CMR
In ce priveste obligatia de a emite CMR (document de transport international), precizam ca scrisoarea de trasura (CMR) se intocmeste de catre expeditor si transportator si face dovada, pana la proba contrarie, a conditiilor contractului si a primirii marfii de catre transportator. In absenta inscrierii in scrisoarea de trasura – CMR a rezervelor motivate ale transportatorului, exista prezumtia ca marfa si ambalajul ei erau more »

Cum se completeaza un CMR

februarie 26, 2014 5:19 pm : Formular CMR
Uniunea Transportului Rutier International (IRU) a revizuit modelul scrisorii de trasura CMR cu prilejul adunarii generale de luna trecuta. Modificarile se refera la forma documentului stabilita in 1976 si au scopul de a valorifica experienta celor trei decenii de folosinta a primei variante si de a tine pasul cu evolutia practicilor din transport. IRU a facut si precizari despre modul more »

Document CMR si factura de transport

februarie 4, 2014 4:10 pm : Formular CMR
Factura de transport este un act care priveste multe societati din tara. Tocmai de aceea, reglementarea documentelor obligatorii in cazul acestei facturi de transport reprezinta un punct de interes pentru foarte multe firme. Astfel, ce documente insotesc obligatoriu o astfel de factura (containere transportate de un furnizor tert) pentru ca aceasta sa fie deductibila din punct de vedere fiscal? Care more »

CMR Management ONLINE

ianuarie 28, 2014 1:04 am : CMR Management, Stiri
Incepand cu luna ianuarie 2014 este online aplicatia pentru Creere , Editare si listare CMR. Aplicatia a fost gandita pentru a veni in intampinarea societatiilor care expediaza marfuri , CMR -ul fiind un document obligatoriu in transportul rutier de marfa. Aplicatia este inca in dezvoltare astfel ca orice sugestii sunt bine venite. Pentru a va inregistra accesati: https://cmr.transportator.info/cmr/client/register.php

« Page 1 »

CMR Management Online
Utilizarea este GRATUITA !*

Inregistreaza-te