Serviciu CMR Management

Scopul Solutiei CMR Management

Orice companie care expediaza marfa pe teritoriul Romaniei sau in afara acesteia are obligatia de a complecta o Scrisoare de Trasura numita si CMR. Softul CMR Management Online fost creeat pentru a usura, fluidiza munca si  reducerea timpului necesar complectarii documentelor de transport.

Serviciu se adreseaza in special firmelor mici si mijlocii care din pacate nu au bugetele necesare achizitionarii de softuri specializate care au integrata posibilitatea de a creea CMR-uri.

Utilizand aplicatia de administrare a CMR Online puteti creea, modifica,edita,descarca si printa CMR-uri personalizate necesare expedierii de marfuri catre clientii dumnevoastra.

Serviciul nostru iti va reduce cel putin la jumatate timpu necesar completarii unui formular CMR tipizat.

Functionalitati soft gestiune documente CMR Management

Accesul rapid si sigur de oriunde la orice ora, de pe orice calculator, tableta sau smartphone, pe orice browser utilizand nume utilizator/email si parola dumneavoastra.

Aplicatia memoreaza datele clientilor dumnevoastra, adresele de livrare si permite listarea de rapoarte privitoare la expedierile catre anumiti clienti sau dintr-o perioada data.

Datele clientilor introduse raman memorate pentru completarea ulterioara a CMR-ului este mult mai rapida. CMR-urile noi catre clienti si destinatii care au mai fost introduse in sistem pot fi completate in doar cateva secunde duplicand CMR-ul vechi si schimband doar data.

Cautare rapida in toate CMR-urile introduse dupa unu sau mai multe cuvinte parte a CMR-ului.

Exporta instant documentul CMR-ul in PDF si trimite prin email sau printeaza pe hartie in format A4 in cate exemplare doriti.

Posibilitatea de a selecta cele 2 limbi ale CMR-ului din romana, engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, maghiara, poloneza, ceha, slovena, rusa.

Rapoarte in timp real al expeditiilor facute catre un anumit client sau intr-o perioada data

Personalizarea CMR-urilor cu logo si datele firmei.

In perioada urmatoare sa pune bazele unei aplicatii Online care sa se adreseze transportatorilor si firmelor cu o flota auto oferind acestora posibilitatea de a avea o evidenta a intregii flote si a documentelor aferente ei cum ar fi a Foilor de parcurs, Certificatelor de atestare a activitatii , Consumurilor de combustibil, documente (buletine,permise,rca,permisa,certidicate,contracte…), notificari de expirare documente, etc…

Odata cu lasarea acestui nou serviciu clientii serviciului CMR Management vor avea access gratuit pentru o perioada de 3 luni.

Solutii personalizate documente CMR

Pentru societatile care doresc se poate opta contra cost pentru solutii personalizate.

Avantajele solutiei personalizate:

  • Posibilitatea instalarii aplicatiei pe serverul propriu sau inchiriat
  • Introducerea pe CMR a LOGO-ului propriu
  • Creearea unui numar nelimitat de CMR-uri
  • Acces permanent la baza de date din anii anteriori

 


CMR Management Online
Utilizarea este GRATUITA !*

Inregistreaza-te